WINE 3-pak Proptrækker, Vinprop og Skænkeprop Tilbud 2024 Vis større

WINE 3-pak Proptrækker, Vinprop og Skænkeprop Tilbud 2024

gj3586960-2024

WINE 3-pak Proptrækker - Skænke -Vinprop.

Den er skabt med samme omhu, som en connaisseur har for sin samling, og er en passende hyldest til vinens pragtfulde verden.

Produktet har en OxiPour™ funktion, som sikrer korrekt iltning af vinen for at bibeholde de fine aromatiske og smagsmæssige nuancer. For mere information, se: www.ideas-denmark.com

Designår: 2012
Materialer: Blankt rustfrit stål, silikone og teknisk gummi (TPE)
Design: Thomas Sandell

Designer: Thomas Sandell

Thomas Sandell blev født i 1959 og er uddannet arkitekt med en kandidateksamen fra Kungliga Tekniska Högskolan i 1985.

Han grundlagde sandellsandberg i 1995 sammen med Ulf Sandberg og Joakim Uebel – en virksomhed med 60 medarbejdere, der integrerer arkitektur, design og marketing.

Sandell har designet flere store værker, inklusive kunstmuseet Moderna Museet og Arkitekturmuseet i Stockholm og flere marketingbureauer. I øjeblikket arbejder han med at designe fremtidens huse: Gåshaga Brygga, som er 41 rækkehuse på Lidingö uden for Stockholm.

Som møbeldesigner har Thomas Sandell samarbejdet med flere svenske og internationale møbelproducenter, inklusive: Artek, Asplund, B&B Italia, Cappellini, CBI, Gärsnäs, IKEA of Sweden, Källemo, Mobileffe, R.O.O.M., Rydéns, Tibrokök, Tronconi og ZERO. Sandell er formand for SAR (Svenska Arkitekters Riksförbund) og har modtaget flere designpriser.

Vejleden pris kr. 1,099,00

684.00 DKK

647.00 DKK pr. stk

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 4 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori