Firmagaver

Firmagaver der glæder

Husker du at værdsætte dine medarbejdere eller kollegaer? Hos Dansk Firmagaver mener vi, at selv en lille gave kan bringe glæde, når det kommer til at belønne sine medarbejdere. Ofte er hverdagen fyldt med opgaver, møder og rejser, og der er sjældent tid til at sætte pris på de individuelle præsentationer. Overrask dine med...

Firmagaver der glæder

Husker du at værdsætte dine medarbejdere eller kollegaer? Hos Dansk Firmagaver mener vi, at selv en lille gave kan bringe glæde, når det kommer til at belønne sine medarbejdere. Ofte er hverdagen fyldt med opgaver, møder og rejser, og der er sjældent tid til at sætte pris på de individuelle præsentationer. Overrask dine medarbejdere med en gave fra Dansk Firmagaver – vi er sikker på, at den vil bringe stor glæde.

 

Påskegave, kundegave – gaver til enhver anledning

På dansk-firmagaver.dk finder du et bredt udvalg af firmagaver, som passer til forskellige anledninger – skal det være påskegave, kundegave eller firmajulegave? VI fører alle de kendte produkter fra de største designklassikere som Georg Jensen, Kähler, Hammershøj, Södahl og Grand Cru. Eller er du mere til chokolade? – se det lækre udvalg af chokolade fra fx Summerbird. Et væld af kvalitetsprodukter i forskellige prisklasser. Vi sammensætter gerne et individuelt tilbud på dine næste firmagaver – køb småt eller stort, vi sikrer dig en god pris.

 

Skarpe priser på firmagaver deluxe

Med mange års erfaring med salg af firmagaver deluxe har vi serviceret rigtig mange kunder gennem tiden. Som kunde får du altid den bedste rådgivning samt firmagaver af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Køb påskegave eller kundegave hos Dansk Firmagaver – vi garanterer god kvalitet og hurtig levering!

Firmagaver med logo
Når du bestiller på dansk-firmagaver.dk, har du mulighed for at få påtrykt logo på bestemte produkter. Vi garanterer en høj kvalitet og et resultat, som holder sig pænt i mange år. Se mere i den enkelte produktbeskrivelse og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål på telefon 75 13 54 95 eller mail info@dansk-firmagaver.dk.

 

Træk firmagaver fra i SKAT
Vil du gerne overraske dine medarbejdere med en påskegave, julegave eller andet? Husk, at du kan trække hele udgiften fra som en driftsomkostning. Som arbejdsgiver skal du blot indberette hele beløbet som løn.

Mere

Firmagaver  Der er 249 varer.

Pr. side
Viser 1 - 60 af 249 varer
Viser 1 - 60 af 249 varer