Persondatapolitik

Dansk Firmagaver ved at du tænker på hvordan informationer om dig bruges og deles, og vi påskønner din tillid til at vi vil behandle disse fortroligt. Denne tekst beskriver vores politik omkring personlige oplysninger. Ved at besøge Dansk Firmagaver, accepterer du ligeledes de metoder, der er beskrevet herunder.

Hvilke oplysninger samler Dansk Firmagaver ind?
Informationen om kunderne hjælper os med løbende at forbedre din shopping oplevelse hos Dansk Firmagaver. Herunder er beskrevet hvilke oplysninger vi indsamler.

Informationer du giver os:
For at du kan indgå aftale med os på dansk-firmagaver.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

• Firmanavn
• CVR.nr.
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Dansk Firmagaver og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos Dansk Firmagaver har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på dansk-firmagaver.dk er Dansk Firmagaver.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vedhæftes tekst:
Kryptering kort fortalt
Krypteringen foregår kort fortalt ved brug af en privat og en offentlig nøgle. Når du vil sende en krypteret email, krypterer du den med modtagerens offentlige nøgle, som modtageren har gjort tilgængelig for alle. Modtageren bruger så sin private nøgle, som kun han har, til at dekryptere emailen. Der er tale om en envejskryptering, så det er ikke muligt for andre at dekryptere en email med den offentlige nøgle. Det kan kun lade sig gøre, hvis man har den private nøgle (og passwordet selvfølgelig).

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til dansk-firmagaver.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Dansk Firmagaver har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Dansk Firmagaver via e-mail info@dansk-firmagaver.dk.

Vi modtager og opbevarer enhver information du direkte afgiver på vores web-site eller anden måde. Du kan frit vælge, at udelade disse informationer, men det vil afskrive dig fra at udnytte mange af vore kunde-services. Vi bruger den information du giver os til bl.a at svare på dine henvendelser, tilpasse fremtidige shopping-besøg til netop dit behov, forbedre vores forretning, og kommunikation med dig.

Automatiske informationer:
Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel, som mange andre, bruger vi "cookies," og vi modtager tekniske informationer når din webbroser besøger Dansk Firmagaver. Nederst på siden kan du læse mere specifikt, hvilke informationer vi opsamler. En række firmaer tilbyder dig værktøjer til at besøge web-sites anonymt. Det vil, naturligvis, afskære os fra at personificere dine oplevelser hos Dansk Firmagaver når vi ikke kan genkende dig, men vi ønsker, at du skal vide, at de findes.

Cookies
På dansk-firmagaver.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på dansk-firmagaver.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere dansk-firmagaver.dk.

E-mail kommunikation:
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve eller anden mail fra os, skal du ind på din egen konto og fravælge nyhedsbreve og adviseringer.

Din konto
Som bruger af dette web-site, er du selv forpligtet til at opretholde fortroligheden omkring din konto og password gennem begrænset adgang til din computer, og du accepterer ansvaret for alle hændelser, der måtte forkomme under din konto. Dansk Firmagaver og dets partnere forbeholder sig retten til, ved misbrug, at nægte ydelser, lukke konti, fjerne eller rette indhold, eller annulere ordrer uden varsel.

Anmeldelser, kommentarer, kommunikation, og andet indhold
Besøgende må tilføje anmeldelser, kommentarer og andet indhold; og sende forslag, ideer, kommentarer, spørgsmål, og anden information, så længe indholdet ikke er ulovligt, pornografisk, truende, overtræder "privatlivets fred", overtræder andres rettigheder, eller på anden vis er injurerende mod tredje person eller gruppe, og ikke består af eller indeholder software virus, politisk propaganda eller kommerciel reklame. Du må ikke bruge falsk e-mail addresse, udgive dig for at være en anden person, firma eller forening. Dansk Firmagaver forbeholder sig retten (men ikke pligten) til at fjerne eller rette sådant indhold, men vi fører ikke regelmæssig kontrol af ovennævnte materiale. Såfremt du indtaster eller sender materiale, og medmindre vi angiver andet, giver du Dansk Firmagaver og det's partnere en non-eksclusiv, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og fuld ret til at bruge, gengive, ændre, tilføje, offentliggøre, oversætte, skabe afledt materiale fra, distribuere, og vise dette indhold over hele verden på et vilkårligt media. Du giver Dansk Firmagaver og dets partnere retten at bruge det anvendte navn/synonym, hvis det ønskes. Du garanterer, at du ejer eller på anden vis har retten til det indhold du videregiver; at indholdet er præcist; og at brugen af indholdet fra dig ikke overtræder dette og ikke vil forvolde skade til nogen person eller gruppe; og at du vil fritage Dansk Firmagaver eller dets partnere for alle krav rejst, som konsekvens af indhold indsendt af dig. Dansk Firmagaver har ret, men ikke forpligtigelse, til at overvåge, rette eller fjerne enhver aktivitet eller indhold. Dansk Firmagaver kan ikke holdes ansvarlig og påtager sig intet ansvar for materiale indsendt af dig eller 3. person.

Copyright klager
Dansk Firmagaver og dets partnere respekterer andres rettigheder. Hvis du mener, at dit arbejde er blevet kopieret på en måde der anfægter copyright, så email din klage til os.

Ejendom
Alle produkter købt hos Dansk Firmagaver forbliver Dansk Firmagavers ejendom indtil fuldstændig betaling har fundet sted.

Produktbeskrivelser
Dansk Firmagaver og dets partnere bestræber sig på at være så nøjagtige som muligt. Men, Dansk Firmagaver kan ikke garantere at produkt beskrivelser eller andet indhold på dette web-site, er komplet, pålideligt, opdateret eller fejlfrit. Hvis et produkt tilbudt af Dansk Firmagaver ikke er som beskrevet, er din eneste mulighed at returnere produktet i ubrugt stand.

Øvrige parter
Parter, andre end Dansk Firmagaver og dets partnere, tilfører services eller sælger produkter på dette web-site. Hertil kommer, at vi linker til andre firmaers web-sites. Vi er ikke ansvarlige for undersøgelse og vurdering heraf, og vi garanterer ikke for de ydelser, der tilbydes af disse firmaer eller individer eller indholdet af deres web-sites. Dansk Firmagaver påtager sig intet ansvar for de handlinger, produkter og indhold for alle ovennævnte eller 3. part. Du bør selv læse deres fortroligheds politik og andre regler for brug.

FRASIGELSE AF ANSVAR OG BEGRÆNSNING AF ANSVAR
DETTE WEB-SITE LEVERES AF Dansk Firmagaver PÅ EN "AS IS" OG "AS AVAILABLE" BASIS. Dansk Firmagaver KAN IKKE GØRES ANSVARLIG, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET, FOR SÅ VIDT ANGÅR BRUGEN AF DETTE SITE, ELLER INFORMATIONEN, INDHOLD, MATERIALE ELLER PRODUKTER INDEHOLDT PÅ DETTE WEB-SITE. DU ACCEPTERER UDTRYKKELIGT, AT BRUGEN AF DETTE WEB-SITE ER PÅ EGEN RISIKO. I DET OMFANG LOVEN TILLADER DET, FRASIGER Dansk Firmagaver ALLE GARANTIER, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET. Dansk Firmagaver KAN IKKE GARANTERE AT DETTE WEB-SITE, DETS SERVERE, ELLER E-MAIL SENDT FRA Dansk Firmagaver ER FRI FOR VIRUS ELLER SKADELIGE KOMPONENTER. Dansk Firmagaver KAN IKKE GØRES ANSVARLIG FOR EVT. SKADER AF ENHVER ART DER STAMMER FRA BRUGEN AF DETTE WEB-SITE, INKLUSIV, MEN IKKE BEGRÆNSET, TIL DIREKTE, INDIREKTE, TILFÆLDIGE OG AFLEDTE SKADER.

Site politik og rettelser
Læs også vore andre politikker beskrevet på dette web-site. Disse politikker er også gældende for dit besøg hos Dansk Firmagaver. Vi forbeholder os retten til, til enhver tid, at ændre vores site, politikker, og ovenstående retningslinier.