Carsten Weiss, marketingkoordinator, Det Faglige Hus, udtaler:

Vi er glade for samarbejdet med Dansk Firmagaver, fordi I både kan levere teknikken og de gaver, vi har brug for til vores gaveshop i Det Faglige Hus. Dansk Firmagaver har et bredt udvalg af produkter, der passer til mange forskellige mennesker, hvilket er vigtigt, da Det Faglige Hus er en tværfaglig fagforening og a-kasse for alle. Derudover er vi godt tilfredse med jeres skarpe priser og hurtige ekspedering.

 

Henrik Hansen, Contrans A/S, Kolding, udtaler:

Dansk Firmagaver har igennem de sidste mange år været vores leverandør af vores profiltøj. Vi har altid oplevet en meget høj service og rigtig kompetent rådgivning. Derudover har vi altid fået leveret et rigtig godt produkt til aftalt tid. Jeg kan kun give vores varmeste anbefalinger.

 

Johnny Madsen, Marketingschef, Blue Water Management A/S, Esbjerg, udtaler

Det er en fornøjelse at kunne sige at uanset hvor skøre, skæve eller helt normale forespørgsler vi sender til Dansk Firmagaver, så er I altid friske på at byde ind på opgaven. Første respons kommer altid hurtigt, og jeg værdsætter at det er den samme kontaktperson gennem hele forløbet. Der går sjældent noget galt, og skulle der komme en lille smutter, bliver der hurtigt rettet op på det. Og ikke at forglemme, vi bliver altid mødt med en rar tone og får en super god service. Jeg siger det gerne igen. :-)