Spring Copenhagen Hoveder eks. Smiley

NR: 1 - Tears of Joy hylder det gode grin

Det er så befriende med et godt grin, og det er vigtigt for både små og store at have mennesker i deres liv, som de kan grine sammen med. Tears of Joy forsøger at give følelsen form ved at tage en velkendt emoji ud fra mobilskærmen og ind i virkeligheden. Giv den til din sjove kollega, ven eller veninde, som du altid kan grine sammen med.

NR: 2 - Smiley bringer mennesker tættere på hinanden
Man siger, at et smil er den korteste afstand imellem to mennesker. Nu kan du gøre afstanden lidt kortere imellem dig og en, der står dig nær. Smiley er en sød lille hilsen, som du kan give i værtindegave eller bare som en god overraskelse på en helt almindelig dag. En hyggelig dekoration, der vil varme.

NR: 3 - Winking ser lyst på livet
Nogle dage går alting som en leg. Andre dage glemmer man paraplyen, spilder ketchup på skjorten og får sendt en sms til den forkerte. Winking er både til gode og de mere genstridige dage. Giv den som en lille hilsen til en, der trænger til lidt at varme sig på.

NR: 4 - Kiss er et kys til din kære
Bliver du også helt varm om hjertet, når du ser den lille emoji med kyssemunden? Så er du ikke den eneste. Derfor knuselsker vi også den skønne Kiss, der spreder glæde til alle på sin vej. Giv den som en betænksom hilsen til en, der har en særlig plads i dit hjerte.

NR: 5 - Heart Eyes er en hilsen til din elskede
Det er så dejligt at falde pladask for et andet menneske. Når vi mærker følelserne blusse i kinderne, har vi brug for at udtrykke dem. Med Heart Eyes viser du dine følelser over for den, du elsker. Denne dekorative kugle med flad bund står fint hos din udkårne som et udtryk for jeres kærlighed.

NR: 6 - Sad gør ondt i hjertet
Den lille emoji med en tåre i øjenkrogen niver i hjertet. Men nogle gange gør livet ondt, og vi bliver kede af det. Når vi skilles fra en, vi holder af, eller når vi oplever modgang. Sad viser medfølelse over for en, du tænker på. En lille gave med en stor betydning.

NR: 7 - Thumbs Up er et skulderklap
Det er altid rart at få et anerkendende nik og en tommelfinger op for et godt stykke arbejde. Med denne fine Spring Emotion® giver du et klap på skulderen til en, der fortjener det. Thumbs Up er en dejlig hilsen, der spreder god energi fra skrivebordet eller reolen i hjemmet hos modtageren.

NR: 8 - Thumbs Up er et skulderklap
Det er altid rart at få et anerkendende nik og en tommelfinger op for et godt stykke arbejde. Med denne fine Spring Emotion® giver du et klap på skulderen til en, der fortjener det. Thumbs Up er en dejlig hilsen, der spreder god energi fra skrivebordet eller reolen i hjemmet hos modtageren.

NR: 9 - Silly får dig til at smile
Det er svært at holde smilet tilbage, når du ser på denne skøre og skønne Spring Emotion®.
Øjnene triller rundt, og tungen hænger ud af munden på Silly, der er en oplagt gave til din skøreste og mest fjollede ven.

Giv den som en værtindegave – eller bare som en hyggelig lille hilsen på en hverdag - for at vise din ven, hvor meget du sætter pris på hans eller hendes humor.

Vejl. Pris kr. 99,00

67.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori