RETROit COBANA GREY

sac8573002-2018

RETROit Cobana sækkestol til udenfor og indenfor


RETROit Cobana sækkestolen giver dig luksus og komfort både inde og ude. Brug den som havemøbel om sommeren og som lænestol i stuen om vinteren – RETROit Cobana kan det hele. Den perfekte loungestol til dig, der elsker dansk design kombineret med mange anvendelsesmuligheder.
Outdoor ikon Indoor & Outdoor
Brug den både inde og ude! Du kan gøre RETROit Cobana til din favoritplads i solen, når vejret er godt. Når gråvejret igen melder sin ankomst, kan du flytte den ind foran brændeovnen og skabe det perfekte hyggehjørne. Brug den i stuen, på børneværelset, i haven og på terrassen - just MOVEit!
vandafvisende ikon Vandafvisende
Smid den ud(enfor)! Cobana-stoffet er vandafvisende, fordi det har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Derfor kan du trygt lade dit Cobana-produkt stå ude – også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller det under halvtag ved kraftig regn, da vand kan trænge ind i ved syningerne – og vi ved alle at en våd stol ikke er ligeså lækker at sidde i.
lysægte ikon Lysægte
96 x 80 x 70 cm

Kan bestilles i farver Brun,Sand Melange, Combi Brun/hvid, sort, grøn, Tyrkis, Petrol Melange eler Grå. 

Billede er i hvid. 

1,895.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori