GT Tower Exclusive Gin&Tonic Kit,

GT Tower

GT TOWER KIT

6 x Gin&Tonic tasting forslag til 4 personer i alt 24 Gin&Tonic i forholdet: 
20ml. – Elg premium Gin
40ml. – FEVER-TREE Tonic water

Smagepanelets forslag
1 del -Elg premium Gin
2 dele – FEVER-TREE Tonic water

GIN

Elg Gin Premium Danish Gin ( 500 ml. )
Elg Gin fra Den Ny Spritfabrik A/S er en klassisk inspireret gin, destilleret på udsøgte enebær og de fineste koriander. Yderligere destilleres fynske gulerødder, der er med til at give denne gin en venlig afrundet smag. Elge elsker gulerødder deraf navnet Elg Gin. Kun den bedste kornsprit anvendes til Elg Gin. Efter endt destillation bliver denne gin forskåret til 47,2 % Alc. Vol., hvorved den opnår en fin balance i næsen af koriander, enebær og gulerod. Perfekt til GIN TONIC.

TONIC

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water ( 200 ml. )
Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic. Hovedingrediensen er kinin fra barken af træer, der vokser på grænsen mellem Congo og Rwanda. Træerne producerer verdens reneste kinin og giver tonicen sin sprøde bitterhed. Derudover består denne tonic af kildevand, rørsukker og 8 aromatiske botaniske olier – blandt andet fra håndpressede bitre appelsiner fra Tanzania. Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.

Fever-tree Naturally Light Tonic Water ( 200 ml. )
Denne tonic indeholder 58 % færre kalorier end klassisk tonic, men går bestemt ikke på kompromis med smagen af den grund. Med naturlig kinin, citrusolier og botaniske ingredienser får du en tonic med en skarp og ren smag. Den er en anelse mindre sød end Premium Indian Tonic Water grundet det lavere sukker indhold.

FeverTree Mediterranean Tonic Water ( 200 ml. )
En tonic specielt udviklet til vodka-baserede drinks. Mediterranean Tonic Water indeholder halvt så meget af det bitre kinin som Premium Indian Tonic Water og er tilsat essentielle citrusolier og urter som citrontimian og rosmarin fra kysterne omkring middelhavet. Med sin lette bitterhed og krydrede noter giver denne tonic nye nuancer til din klassiske gin tonic.

FeverTree ElderflowerTonic Water ( 200 ml. )
Som alle Fever-Tree varianter, er denne også lavet af 100% naturlige ingredienser. Denne tonic er tilsat håndplukket hyldeblomster fra en lille gård i Cotswolds, England. Hyldeblomsten giver den bitre kinin og syren fra citrusfrugter blødt og elegant modspil. Elderflower Tonic Water giver den klassiske Gin Tonic et sommerligt pift og egner sig godt til gin med florale nuancer. Elderflower Tonic Water kan også drikkes, som den er over isterninger – gerne med en skive citron eller jordbær.

Fever-tree Sicilian Lemon Tonic ( 200 ml. )
Lemon Tonic er Fever-Trees svar på den klassiske bitter lemon-mixer. Den er lavet på saft og citrusolier fra de bedste sicilianske citroner tilsat botaniske olier og kinin fra Congo, der giver den klassiske bitre tonic-smag. Det giver en frisk Lemon Tonic, der gør det godt, som den er, men især sparker fra sig i følgeskab med gin.

Fever-tree Ginger Beer ( 200 ml. )
Den sjove blanding. Denne Ginger Beer er lavet på hele rødder fra 3 forskellige slags ingefær fra Nigeria, Elfenbenskysten og Indien. Den er ufiltreret, så du kan både se og smage den rene, revne ingefær. Resultatet er et naturligt ingefærspark med tilpas varme, der ikke overskygger spiritussmagen i for eksempel en cocktail med mørk spiritus. Ginger Beer kan også drikkes, som den er over isterninger – gerne med en skive frisk lime som prikken over i'et.

405.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 3 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori