Season adventskrans med ophæng - Georg Jensen

GJ3586511-2023

Pakken består af Season og ophæng

Gør din jul endnu mere julet med den smarte forlænger til adventsstagen Season. Det er let at sætte de fire læderstroppe på adventsstagen og det medfølgende ophæng, og resultatet løfter – bogstavelig talt – din juledekoration til nye højder. Formen på den fritsvævende adventskrans minder umiskendeligt om et juletræ, og den bløde bevægelse, når kransen duver fra side til side, kaster smukke skygger ud i rummet.

Designer Maria Berntsens harmoniske og stilfulde lysestager er nogle af Georg Jensens mest elskede produkter. Ikke mindst fordi de indtager en central rolle, hver gang sneen begynder at falde og kassen med julepynt forventningsfuldt skal findes frem fra gemmerne.

Ophænget med forlængeren er udført i glaspoleret rustfrit stål, som reflekterer den strålende glød i stearinlysene. Stropperne er i ægte garvet læder.

Varenummer:
3586474
Materialer:
Blankt rustfrit stål, Brunt læder
Mål:
H: 608 mm. Ø: 260 mm

Adventsstagen Seasons flettede buer af mat stål. 

På den måde er stagen både et naturligt midtpunkt i dine juleforberedelser og et smukt billede på dét, der er i vente. Formen og fletværket minder om de traditionelle adventskranse af ædelgran, men den enkle konstruktion giver stagen et mere moderne look, som du selv kan customize med vintergrønt og silkebånd.

I mange familier er den forgyldte adventsstage fra Georg Jensen en lige så stor del af december måned som julekalenderen, andestegen og juletræet. Den danskfødte designer Maria Berntsen har da også haft fokus på at skabe et produkt, der ikke kun lever op til moderne krav om kvalitet og æstetik, men også hylder den autentiske julestemning.

Adventstagen er udført i sterlingstål. Samspillet mellem de fire stearinlys og det smukt forarbejdede metal giver stagen en karakteristisk gylden aura.

Varenummer:
3586480
Materialer:
Rustfrit mat stål
Mål:
H: 90 mm. Ø: 260 mm.

508.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 2 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori