Bæredygtig hand scrub med kaffegrums

GRU-HS-01-2019

Den nye scrub fra Grums til hænderne, indeholder kaffegrums fra filterkaffe og er ideel til dybtgående skrub af hænderne. Hand scrub efterlader huden ren, blød og gennemfugtet og kan anvendes både at skrubbe og vaske hænderne.

Hand scrub indeholder, ud over kaffegrumsen, naturlige næringsrige olier, som hjælper til at pleje og fugte huden. Kombinationen af olierne og boostet af koffein, giver en fantastisk lækker og blød hud - jævnligt brug, vil øge hudens evne til at danne nye hudceller og collagen, og dermed mindske rynker på hænderne.

Antioxidanter fra kaffegrumsen bekæmper de frie radikaler og bidrager til at forhindre tidlig ældning af huden. Naturlige olier, antioxidanter og koffein fra kaffegrumsen, modvirker betændelsestilstande i huden og giver derfor en mere jævn hudtone. Desuden vil kaffegrumsen medvirke til forøget blodcirkulation i huden og dermed fjerne affaldsstoffer hurtigere fra huden - herved opnås en bedre glød i huden.

Indhold:

Vand
Kaffegrums (hentet på kaffebarer, renset og tørret)
Sodium Coco Sulfate (natrium salt af fedtsyrer fra kokosnød)
Glycerin
Cocamidopropyl Betaine (fremstillet af kokosolie og betain - skumdannende)
Hydroxypropyl Methylcellulose (anvendes til at gøre produkter mere cremede - fremstillet af cellulose (planter))
Xanthan gummi
Sodium Benzoate (natriumsalt af benzoesyre, som kan udvindes af tyttebær)
Potassium Sorbate (kaliumsalt af sorbinsyre, som kan udvindes af bær fra bjergeucalyptus)
Natriumklorid
Mælkesyre (eksfolierende)
Anvendelse: Anvendes til både almindelig og tør hud. Benyttes 1-2 gange om ugen. Skylles af med vand, uden at bruge anden form for sæbe - dette sikrer at huden optager de nærende olier i produktet.

71.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 20 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori