BUNGY JUMP FRA SKILIFT Vis større

BUNGY JUMP FRA SKILIFT

GOD-2019

Et spring ud over floden Gauja i Letland

OM BUNGY JUMP FRA SKILIFT
Tag dine venner, kolleger eller samarbejdspartnere med ud til et spring for ægte vovehalse!

Dette bungy jump foregår fra en skilift, der forbinder to sider af en kløft, som er skabt af den smukke flod Gauja nær Riga. Floden løber i gennem et af de smukkeste naturområder i Letland.

Sammen med jeres professionelle bungy jump-instruktører kører i med liften ud på midten af skiliften, så I hænger direkte over floden Gauja. Herude bliver I efter tur spændt fast og får lov til at springe ud. Selve springet er et 43 meters dyk ned mod floden, inden bungy jump elastikken hiver dig tilbage igen… og igen… og igen.

En fantastisk oplevelse for grupper i naturskønne omgivelser, også oplagt som f.eks. et ekstraordinært kundearrangement, firmaevent, eller som en tur med vennerne, der byder på noget helt ud over det sædvanlige.

Bungy jump – som de færreste har prøvet det!

Flere detaljer

585.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 4 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

Mere info

Sæt ca. 1,5-2,5 timer af til oplevelsen ved 10 personer(herudover transport frem og tilbage fra Riga - 1,5 timer)
Inklusive:
* Bungee jump fra ski-lift over floden Gauja i Letland* Ledsagelse ud, forberedelse og fastspænding ved professionelle bungy jump instruktører* Udlån af alt til jump-et (inkl. alt sikkerhedsudstyr) er inkluderet i prisen* Transport til og fra hotel i Riga – omkring 45 min. i hver retning (nærmere oplysning om hotel/mødested ved booking)* Engelsktalende guide
Gyldig for:
Grupper der elsker oplevelser på kanten Alder: Min. 18 år
Vigtig info:
Det er muligt at tilkøbe hotel/lejlighed i Riga, lufthavnstransport og generel guideservice Ring til Oplevelsesgaver.dk for nærmere informationBerusede personer afvises – uden mulighed for refusion Ikke anbefalet til folk med hjertesygdomme, for højt blodtryk eller epilepsi Du bør tjekke din egen ulykkes- og rejseforsikring.  Rejseforsikring kan tilkøbes ved booking for fra 117,- kr. pr. person pr. dag i byen

30 andre varer i samme kategori