Håndvarmer- 6 timer

hv-2016-12timer

Cool dims, varm hånd.

Zippo har domineret lightermarkedet i 75 år, men nu lader de sig ikke nøje med det. Nu skal også friluftsbranchen besejres. Som et første skridt på vejen præsenterer vi stolt: Zippo håndvarmer.

For man ved jo, at det er skidt for hænderne at være ude i koldt vejr. De stikker ud fra kroppen og bevæger sig rundt omkring og er hele tiden i berøring med ting. Så er det godt, at man kan varme sig en lille smule. Du fylder håndvarmeren med lightervæske fra Zippo eller en tilsvarende lightervæske (lightervæsken medfølger ikke, men kan købes i tobakskiosker), tænder for den - og se for søren, om du ikke har en udmærket håndvarmer, der er lugtfri (det er godt under jagt) og holder sig varm i 12 timer (det er altid godt).

Denne håndvarmer er den varmeste, vi nogen sinde har testet. Faktum er, at den bliver så varm, at du bør putte den i den medfølgende pose for ikke at brænde dig, hvis du holder den direkte i hånden. Bemærk, at håndvarmeren ikke kan slukkes. Men hvis du ønsker varme i mindre end 12 timer, så fylder du ganske enkelt mindre lightervæske på.

Så uanset om du skal jage eller løbe på ski eller skøjter, fiske eller bare ture omkring i sneen sådan generelt, så kan du stole på, at Zippo håndvarmer gør alt det, der står på emballagen: Er typisk flot og klassisk som en Zippo OG kan holde dig varm.

187.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori