Dessert Chokolade ka5053

ka5054

Dessert Chokolade 5053 - 400 gr.

Fremstillingen af chokolader foregår forsat efter de gode, gamle opskrifter og traditioner, der stammer tilbage fra virksomhedens starte, i 1898. Alt er håndlavet, lige fra udrulningen, formningen og udskæringen – stykke for stykke – til hjemmesyltede frugter, farvning og smag på pynten, der kommer ovenpå chokoladerne.

Det som kendetegner Kathrine Andersen Chokolade er, at chokoladerne altid er friskfremstillet, chokoladen er sprød, og alt er håndlavet. Intet er overladt til tilfældighederne. Kun de bedste, danske råvarer bliver brugt til fremstillingen af Kathrine Andersen chokolader, dog er chokoladen nøje udvalgt af fineste, belgiske kvalitet. Den anvendte marcipan og nougat er 100 procent ren.

Kathrine Andersen Chokolade er dansk fremstillet, hvor kvalitet er det vigtigste.

Mørk Fuglerede

Varenr.: 1

Marcipan med hakkede mandler overtrukket med mørk chokolade, pyntet med hjemmelavet grøn mandeldrys og håndsprøjtet mørk fuglerede

Marcipan halvmåne

Varenr.: 26

Ren marcipan overtrukket med mørk chokolade, pyntet med violette petaletter

Lys Fuglerede
 Marcipan med pistacie. Overtrukket med mørk chokolade, pyntet med håndsprøjtet lys chokoladefuglerede

Mørk Pebermyntekapsel


Cremet pebermynte overtrukket med mørk chokolade, håndsprøjtet top i mørk chokoladeLys Nougatsnitte med Mørkt Drys

Ren nougatfyld overtrukket med lys chokolade, pyntet med mørk chokoladekrymmel
Moccabønne
Mocca-trøffel overtrukket med mørk chokolade, pyntet med en hel moccabønneLys
Nougatterning
Ren nougatfyld overtrukket med lys chokolade, pyntet med en hasselnød

172.50 DKK

172.50 DKK pr. stk

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori