Dobbeltmagnum (3L), Syrah, Sicilien - Vin Vis større

Dobbeltmagnum (3L), Syrah, Sicilien - Vin

FW7098

ARCHEO” Sicillia Syrah 2005

Druesammensætning:
100% Syrah  Alkohol: 13,5%   


Vinbeskrivelse:

Syrah druen er kendt i hele verdenen. Den stammer oprindeligt fra Frankrig i Rhone-området, hvor den kendte vin ”Chateau-neuf-du-Pape” laves. Smagsoplevelsen af Syrah er blevet så populær, at man i dag kan finde Syrah lige fra Australien (her kaldet Shiraz) til Syd-Afrika, Chile – og Italien. Archeo Syrah er en meget spændende vinoplevelse lavet 100% på Syrah-druen i det sydligste af  Italien – nærmere bestemt det sydvestlige Sicilien.

På Sicilien er der masser af sol og varme, hvorfor Syrah-druerne bliver godt modne inden høsten.  

Vinstokkene er plantet mellem 150 til 300 meter over havet, hvor de får masser af den naturlige sol og vind.

Det er perfekte forhold for Syrah, hvorfor der heller ikke benyttes kunstgødning eller pesticider. Druerne er nærmest økologiske, hvilket fornemmes i den meget velafbalancerede frugtfylde og smag.

Vinen laves af den unge og fremadstormende Winemaker fra Sicilien ”Ruggero di Tasso”. Med hans navn på etiketten er man sikker på bløde, runde og fyldige vine.

Det er til fulde lykkedes igen i den gode årgang 2005!!

Vinen er meget velegnet til kraftige & halvfede retter – f.eks. til julemaden. Oste såsom ”Rød Primadonna” og tør lagret Gouda og diverse italienske/franske oste passer rigtigt godt sammen med denne fyldige og bløde Syrah.

 3 Fl. på lager

 
 

  

325.00 DKK

325.00 DKK pr. stk

Tilføj til ønskeliste

14 andre varer i samme kategori