Canvaspose med langhank 80 cm, 300 G/M² - 8 OZ , REDUCERET .

Model D LH
100 % BOMULD, 310 G/M², 11 OZ CANVAS
RECYCLED: KØB FARVEN GRANITE
Kvalitet: 100 % bomuld
Vægt: 310 g/m²
11 oz canvas
Granit: Genbrugt bomulds / polyester fibre 450 g/m²
Box: 100 stk., pakke: 10 stk.
Størrelse: 39 x 43 x 14 cm
Lang hank 90 cm X 2,5 cm.
Kanvasposer ses mere og mere i gadebilledet, de anses som mere miljøvenlige end plastikposer. Kommer du gående med en kanvaspose sender det et signal om at du tænker på miljøet og tager stilling til miljøproblematikken.

 Model D LH er en kraftig pose så den kan holde til mange ture i supermarkedet. Den har lang hank, så du kan bære posen over din skulder. Den har bundfalds på 14 cm. som gør den rummelig og dit indhold kan stå godt på bunden af posen.

Farverne Black og Nature er lavet i 100% bomuld og er 310 g/m², som er en kraftig kanvas.

Søger du en mere miljøvenligpose kan vi anbefale at du køber posen i farven Granite den er lavet i recycled bomuld og polyester.
Farven i sig selv er ret unik, men det der gør posen helt speciel er, at vi har forvandlet gamle produkter til dette nye materiale, derfor recycled bomuld og polyester.
Da der er brugt recycled materiale, kan poserne variere lidt i farve, struktur, g/m² (ca. 450 g/m²) og materialesammensætning (fordelingen af bomuld og polyester).

Du kan nemt brande posen som din egen, den egner sig både til transfer, tryk og broderi. Med dit unikke designe bliver posen helt din egen og den bliver vist frem hver gang den miljøbevidste forbruger er ude og handle.

32.50 DKK

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori