Karlsvogn i farver - Piet Hein

Ideen til Karlsvognen, fik Piet Hein i 1944 i Argentina, hvor han dengang boede og kom til at savne den nordlige stjernehimmel. Piet begyndte at eksperimentere med at overføre stjernebilledet til en syvarmet lysestage, der kunne lyse op overalt på kloden.

Efter hjemkomsten til Danmark blev der fremstillet ét eksemplar. Det er siden blevet til mange, mange flere, og i dag er Karlsvognen stadig ideel til både at skabe kosmisk, god stemning og være et skulpturelt stykke gedigent, dansk design i hjemmet. De syv lysarme er fleksible, så lysene kan skinne på række eller fra flere vinkler.
Rainbow er Karlsvognen i en farverig udgave, der sætter et friskt præg på indretningen. De kraftige, glade farver gør stagen til et stilmæssigt statement.


Materiale:
Er fremstillet i rustfrit stål. Lysestagens arme kan drejes og placeres efter ønske. Højde 63 cm

Med lysestagen følger lysmanchetter i armens farver.
Da disse lysmanchetter er pulverlakeret (varme-bestandig lak) kan der forekomme 2 små punkter i lysmanchetten, der hvor stearin-lyset berører lysmanchetten, hvor der mangler maling, dette er ophængsmærker fra lakerings-processen. Disse 2 mærker vil være grænsende til usynlige når der er lys i stagen/lysmanchetterne.

Varenummer 14091 Vægt: 7500 gr.

NR. 1 Karsvogn i farver

NR. 2 Karlsvogn i Crom

Kan tilkøbes lysmancheter i diameter 20 cm farver. kr. pr. sæt 199,00

2,547.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

25 andre varer i samme kategori