Regional GT BOX - Gin & Tonic Premium Box

EGO8970-2018

Flot, flot Gin & Tonic garnish pakke fra Regional & co, når den ultimative Gin & Tonic skal mixes.

I pakken for du 5 forskellige botanicals/garnish som er perfekt afstemt når gin ”nørden” skal i gang med at imponere både venner og sig selv. Man får tørrede enebær, den luksuriøse Ceylon kanel som også rangere som den ægte kanel, kardemommekapsler, stjerneanis og allehånde, samt søde parfumerede vaniljestænger og de aromatiske rosa peberkorn.
Der medfølger også et Regional co multi målebæger, samt en eksklusiv barske.

Oplagt gave ide til alle Gin entusiaster, til receptions og Farsdag, ja kort sagt til alle tænkelige lejligheder hvor det hele skal være lidt mere festligt.

Fakta Regional Botanicals:

Produceret i Spanien
Glutenfri
Vegansk
Vegaterisk
Laktose frit
GMO frit
Ikke tilsat sukker
Regional & Co, et ældre Spansk firma der producere de lækreste garnish til dine drinks, er nu kommet på Kun Det Bedstes hylder. Der kan både fås individuelle pakninger, gavepakninger tilpasset en bestemt type spiritus, og store master pakker til den mere avancerede hjemmebar, og til dem der gerne vi eksperimenter med nye og skønne drinks oplevelser.

Firmaet fra Alicante Regionen i Spanien startede oprindeligt med salg og produktion af den fineste og meget kostbare safran. I dag har virksomheden udviklet sig til en af Spaniens bedste producenter af kvalitets krydderier.
Virksomheden er i dag et innovativt gourmet-brand, der til stadighed søger nye måder at bruge velkendte og spændende krydderier til mange forskellige formål, bla. her med deres nye garnish serie til nye skønne drinks variationer.

Regional Co udvælger omhyggeligt alle krydderierne til at pynte, og give ekstra smag i dit glas, uanset om du vil fremhæve smagen i din spiritus eller tilføje en ny duft- og smagsdimension.

418.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 4 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

17 andre varer i samme kategori