NORDIC KITCHEN STEMPELKANDE RUSTFRIT STÅL

EVA502754-2024

NORDIC KITCHEN STEMPELKANDE
Den elegante Nordic kitchen stempelkande har et flot nordisk design, der passer til det stilfulde nordiske hjem. Stempelkanden har 2-lags vakuumstålindsats, som gør stempelkanden ekstra unik. Udover at være fremstillet i børstet rustfrit stål og med egetræshåndtag holder stempelkanden effektivt kaffen varm i længere tid, da den også fungerer som termokande. Det unikke håndtag med afrundede kanter giver et godt greb ved servering, og hældekraven i rustfrit stål gør den 100% drypfri.

Sådan gør du: Hæld malede kaffebønner direkte i kanden og tilsæt kogende vand. Rør rundt og placer stemplet i kanden. Lad kaffen trække i cirka fire minutter, og pres herefter stemplet i bund. Så er kaffen klar.

Stemplet tåler maskinopvask, og kanden skal vaskes i hånden på grund af egetræshåndtaget.

Nordic kitchen-serien byder på tre kander i børstet rustfrit stål - stempelkande, elkedel og termokande, så du kan lave friskbrygget kaffe og servere te på en stilfuld måde hver gang. Med inspirationen hentet fra nordiske designtraditioner, er formsproget minimalistisk og stilrent, og passer perfekt ind i det nordiske køkken. Designet er skabt til at de sagtens kan tåle af stå fremme i køkkenet såvel som på bordet.
Mål: Volume: 1.0 L

vejl. udsalgspris: 900,00 kr. 

400.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 4 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori