Recepten på lykke Vis større

Recepten på lykke

Lykken er… en god bog!
Allerede inden bogen udkom, var forhåndssalget så stort, at andet oplag blev sat i gang. Nu, en god måned efter udgivelsen, bliver der allerede trykket på knappen til tredje oplag…

Flere detaljer

249.95 DKK

Tilføj til ønskeliste

Mere info

Om forfatteren:

Jesper Bay-Hansen driver Klinik for Sexologisk Rådgivning og Samtaleterapi. Han er speciallæge i almen medicin og har siden videreuddannet sig indenfor kognitiv terapi og sexologi. Jesper Bay-Hansen har indtil maj 2010 haft egen lægepraksis i Greve men arbejder nu som parterapeut og sexolog. Desuden underviser han og holder foredrag for læger, psykologer, sexologer og private firmaer.

Bogen lægger i tråd med tidens ånd op til, at vi ser os selv om aktive medspillere og medansvarlige for egen og andres lykke. Vi er alle forskellige på så mange måder, men vi har alle muligheden for at blive lykkeligere. Det er ikke en ”ret”, der er forbeholdt mennesker, der har fået en diagnose af deres læge. Bogen motiverer, inspirerer og aktiverer læseren til at arbejde aktivt og konstruktivt med sin egen lykke for derigennem at opleve den store glæde, det er, at udvikle sig personligt og blive endnu lykkeligere.

Bogen er biblioterapi for læseren, uanset om man har et problem eller en diagnose. De 360 livgivende sider om lykke i livet vil tage læseren på en indre rejse. Rejsen vil blandt andet bringe læseren igennem aspekter af det nye lykkebegreb samt tolv forskellige lykkeaktiviteter. Særlige udfordringer som stress, arbejdsløshed, manglende lyst, tristhed og depression vil også blive berørt. Undervejs på rejsen vil læseren finde sin egen recept på lykke. For lykke findes hverken i tabletform eller for enden af regnbuen, den findes i dig. Rigtig god rejse.

Jesper Bay-Hansen er speciallæge og sexolog og har i flere år arbejdet med lykke i livet. Han beskæftiger sig til daglig med lykke i relation til vores helbred, sundhed, seksualitet, arbejde, fritid, tro, livsfilosofi, personlige mål og værdier. Han underviser på sexolog- og parterapeutuddannelsen samt på forskellige sundhedsuddannelser, og han holder løbende foredrag for et bredt udsnit af den danske befolkning, alt fra sekretærer, døvstumtolke og frisører til læger og sundhedspersonale – alle vil høre om ”Recepten på lykke”, netop fordi emnet angår os alle.

2 andre varer i samme kategori