Nørrebro Bombay Pale Ale Vis større

Nørrebro Bombay Pale Ale

NBBombay

Bombay Pale Ale er en kraftig dansk øl brygget på gavmilde mængder malt. Øllet dufter frugtigt, og smagen er sødlig med en blød fylde, der er som skabt til thai-køkkenet.

Flere detaljer

33.50 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 10 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

Mere info

En kraftig øl, brygget udelukkende på engelsk Marris Otter malt, som giver en dyb og intens maltkarakter. Masser af frugtige ale aromaer suppleres af intense indslag af klassiske engelske aromahumler, som er tilsat efter gæringen. Stor fylde, bitterhed og sødme præger denne øl.

Bombay Pale Ale udvikler en tæt beige skumkrone, der aftager til et fint og ganske vedholdende slør i glasset og på øllet. Øllet har en gylden kobberfarve, fremstår klart og indbydende.

Bombay Pale Ale dufter overvejende af maltsødme, godt sparret af en ganske profileret humlearomatisk frugtighed, som den erfarne ølnyder hurtigt vil genkende som nordvestamerikansk aromahumle.

Bombay Pale Ale har en rund blød fylde, der strækker sig igennem hele oplevelsen. Smagen er balanceret sødlig, suppleret af humlens bolcheagtige frugtaroma, og slutter i en markeret efterbitterhed.

60 cl.

Prisen er incl. pant

30 andre varer i samme kategori