Boca Bovine, stor Vis større

Boca Bovine, stor

RI520111

Kunstner: Valter Morais. Størrelse: stor, 30x9x20cm

Minimum er 25 stk .

se nyheder.

CowParade – et gavehit i verdensklasse!


De er malet af nogle af de bedste kunstnere fra hele verden. Køerne! de er nemlig miniatureversioner af de bedste kunstværker fra fænomenet CowParade, der siden 1998 har fejret store succeser verden over, bl.a. i New York, Zürich, Prag, Manchester, Tokyo, Geneve og Stockholm.

CowParade er i korte træk en happening, hvor en lang række kunstnere hver maler en model-ko i fuld størrelse. Hver kunstner/ko sponseres af en lokal virksomhed, og de færdige kunstværker udstilles en periode i bybilledet, efterfulgt af en auktion, hvor overskuddet ubeskåret går til velgørenhed 
– og først og fremmest kommer pengene trængende børn til gode.

I 2007 kom CowParade til København. Godt 50 sjove, farvestrålende og inno-
vativt dekorerede køer stod sommeren over opstillet rundt omkring i hoved-
staden. afslutningen på CowParade endte i en stor åben velgørenhedsauktion på Lauritz.com, hvor hele overskuddet gik til fordel for Red Barnet, som fik overrakt en checkdonation på godt 1.4 mio. kr.

Mange af de smukkeste køer fra de forskellige tidligere CowParades fås nu som store og medium miniatures – et samleobjekt, der allerede er blevet et verdenshit af format. Alle køer leveres med et kort, hvorpå navnet på koen og kunstneren, som har dekoreret originalen, fremgår.

Oplev kogalskaben – en helt unik blanding af velgørenhed, kunst og humor.

 

 

Flere detaljer

432.00 DKK

432.00 DKK pr. stk

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 25 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

Mere info

 

30 andre varer i samme kategori