Løbehjul - My Hood Trick 7.0 Vis større

Løbehjul - My Hood Trick 7.0

MY506065-2019

Hvad gør dette produkt særligt
Det sejeste og mest populære trickløbehjul, som med sin overlegne kvalitet og lave vægt vil gøre enhver skater med hang til at grinde og lave tricks top lykkelig.

My Hood 7.0 er som navnet siger den 7. udgave af trickløbehjulet, som simpelthen er det eneste rigtige at investere i, hvis dit barn er vild med at skate.
Dette løbehjul er endnu lettere og endnu bedre til tricks end det forrige og fås i mange seje farver: Blå/orange, Gul/Lilla og Lime.

Har du fået at vide, at du skal købe et løbehjul til "grinding", så er det dette løbehjul, du skal købe. Grinding betyder at køre på kanten af fx ramper og gelændere, og det gør skatere ved at skrue små pinde af alu, plast eller stål på hjulene, som løbehjulet så glider på i fuld fart.

My Hood 7.0 har en meget lav vægt på under 4 kg, kvalitetskuglelejer med ABEC 7 på 100 mm og der medfølger både pegs til at skrue på og ekstra grindtape, som betyder, at skateren står ekstra godt fast på selve ståbrættet.

Der er Flex Fender bremse, som også er særlig solid og velegnet til tricks på det seje løbehjul.

At køre på løbehjul er en suveræn kombination af motorisk træning, balance, kredsløbstræning og kreativitet, og så er der en helt særlig holdånd på mange skatebaner, som kommer mange forskellige slags børn og unge til gode. Så send du roligt dit barn hen på rampen - men husk godkendt sikkerhedsudstyr, som vi selvfølgelig også har her i shoppen.

Passer til børn. 8 år, 9 år, 10 år, 11+ år, Senior

Særlige detaljer:

Udført i kraftig aluminium.

100 mm kvalitets hjul med ABEC 7.

Kuglelejer i krom.

Triple clamp.

Forbedret headsæt.

Forstærket headtube.

Flex fender bremse på baghjulet.

Længde ca. 64 cm.

Højde 81 cm.

Deck: 48 x 11 cm.

Vægt: 3,6 Kg.

Max belastning 100 Kg.

Inkl. ekstra griptape samt peg.

595.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 4 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori