LotusGrill - 34 Ø34 cm

En grill, der er røgfri, bæredygtig, enkel, hurtig og sikker?

Flere detaljer

936.93 DKK

Tilføj til ønskeliste

Mere info

Det lyder utroligt, men nu er den her. Slut med farlige og tidskrævende procedurer med diverse smågiftige, ildelugtende optændingsvæsker, blæsebælge, sort røg og brændte fingre.

LOTUSGRILL er virkelig lidt af en revolution til glæde for alle grill-entusiaster og er da også blevet tildelt den eftertragtede BBQ Gold Award 2012 af en international dommerkomite udvalgt af det tyske grill- og barbecue-magasin FIRE&FOOD.

HURTIG: Lotusgrill har et indbygget, batteridrevet ventilationssystem, som sørger for, at grillen er klar til brug efter få minutter. En enkel idé med stor effekt.

TRANSPORTABEL: Grill lige præcis, hvornår og hvor du lyster – på terrassen, på stranden, i parken, i skoven. Med LOTUSGRILL følger en handy taske, som gør det ekstra nemt at tage grillen med overalt. Du kan oven i købet flytte rundt med grillen under selve grillningen, da den er konstrueret med dobbelte vægge bestående af en indre og ydre skål, så grillens ydre aldrig bliver varm.

SUND: LOTUSGRILL er designet så snedigt, at eventuelt fedt fra grill-emnerne ikke kan dryppe ned på trækullene, og således ikke udvikler sundhedsskadelige stoffer, som det kan være tilfældet med konventionelle grill. Også temperaturen kan reguleres, så man undgår, at råvarerne brænder på. 

BÆREDYGTIG: LOTUSGRILL er fremstillet af 100 % genanvendelige materialer (stål og plast). Grillristen og den inderste skål kan maskinvaskes og takket være konstruktionen bliver den yderste skål ikke varm.

Outdoor Cooking er en trend, der vinder frem overalt − og den flotte, mobile LOTUSGRILL, som fås i fire smukke farver, er endnu en god grund til at følge denne trend inden for gastronomien.

30 andre varer i samme kategori