Badesko med logo NYHED 2018

ARI-2018

Badesko får dig til at se godt ud. Badesko er komfortable.

Individuelle badesko giver dig en komplet tilpasning, og det fra en mængde på kun 1.000 par. Fra sålen, som kan laves i en hvilken som helst ønsket farve, til ydersålen, som kan have forskellige strukturer, til de forskellige kvaliteter af stropper og ikke mindst i sømningen med en bestemt motiv

Det specielle træk er muligheden for at udstanses ydersålen med dit logo, så trykket er tilbage i sandet. Som et resultat kan forskellige kampagner efterlade et "varigt indtryk" på stativet. Vi udskriver på badeskoens indersål i højkvalitets skærmtryk, men kan også repræsentere realistiske billeder, billeder eller grafik ved hjælp af en offsetfilm på indersiden af flip-flops meget godt.

På samme måde kan vi implementere individuelle formularer, som det fremgår af billederne nedenfor. Hvad enten fisk eller pingvin form eller formen af et køretøj eller et ratt, en kugle eller en flaske. Vi forsøger at gennemføre alle vores kunders ønsker.

sål:

Allerede i de enkelte badesko kan du vælge alle tænkelige farver. Selv forskellige farve lag, kan vi sammensætte uproblematisk. Endelig har du frihed til at bestille tøflerne i en tykkelse på 15 mm (8 mm er standard) eller muligvis 12 mm eller 18 mm.

Ydersålen kan forsynes med forskellige strukturer. Særligt populært er "T-Syle", fordi der på grund af den uhåndterlige, men ikke desto mindre skridsikker tekstur, en stansning er særlig god effekt.

LOGO STEMPEL I SÅL:

Stansningen under de enkelte badesko gør produktet særligt attraktivt. For det første afsløres stempelet med hvert trin og trin. På den anden side giver du for eksempel et indtryk af stansen i sandet, og dette med hvert enkelt trin.

39.95 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 1000 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori