Shopper er CO2 venlig fra: STELTON

st-1600-2/8/11/12/13/14/16-201-

Stelton er med på den grønne bølge. - spec. Rabat kun så længe lager haves..

- med en Stelton Shopper signalerer du at det er tid til forandring - slut med plastikposer.

Energiforbruget ved en Stelton Shopper er det samme, som ved 5,23 plastikposer, men Shopperen kan bruges mange gange og holder i rigtig mange år.

Stelton Shopperen er en fiks lille sag, der let kan være i en lomme eller taske. Selve indkøbsposen opbevares sammenfoldet inden i grebet. Når den skal bruges, trækkes posen ud, fyldes med varer og grebet sættes omkring hankene, så man undgår at de skærer ned i hånden sådan som de ellers gør, når posen er meget tung.

Stelton Shopperen er god ved din økonomi, dine hænder og ikke mindst ved miljøet.

Shopper er CO2 venlig og når Du har brugt kun 5,23 plastikposer, har Du det samme energiforbrug som for produktionen/distributionen og bortafskaffelse af en ”Shopper” – og den holder i mange år.

Shopper” er et indkøbsnet med et behageligt håndtag/hylster som gør produktet innovativt og nemt anvendeligt i alle situationer.

Shopper er en oplagt måde at bære sin firma- eller personalejulegave hjem på – ikke alene får modtageren en ekstra lille gave som kan bruges igen og igen, men også miljøet skånes ved ikke at benytte ekstra unødvendig indpakning og store papkasser !

Shopper kan naturligvis også ”skræddersyes” til netop dine kunders behov mht. til speciel farve samt påførsel af logo og/eller slogan/statement – ring og hør nærmere !

På verdensplan bruger vi mere end 1 million plastikposer pr. minut – bare i Danmark er tallet 300.000 plastikposer pr. dag – det er for dumt !

 

Materiale - ABS ramme, Mesh Nylon cover

Højde - 48 cm

Brede - ø 41 cm

75.00 DKK

72.00 DKK pr. stk

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 25 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori