Sackit RETROit Pouf + Go Wood

SA90196-2024

RETROit Pouf

Canvas Pouf er en slidstærk puf i smukt dansk design, som du vil få glæde af i årevis.
Brug den som fodskammel til din Canvas sækkestol, som puf til din sofa, som ekstra siddeplads i stuen eller kombinér den med SACKit Serving Tray og skab et lille bakkebord – puffen er et multifunktionelt produkt.
Canvas Pouf har håndsyede hørsting langs kanterne, som giver den et råt look.
Kvalitetsmaterialer
Puffens unikke konstruktion giver dig fantastisk komfort i årevis. Betrækket er fremstillet i slidstærkt canvas (95% polyester og 5% bomuld), har en kraftig YKK lynlås og er fyldt med EPS kugler i bedste kvalitet.
Slidstærk Puffen er skabt til at blive brugt (rigtig meget). Canvas puffen bliver hurtigt familiens yndlingsmøbel, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler.

Go Wood

Go Wood giver dig perfekte kombination af lyd, design og frihed. Denne lille og mobile højtaler erfremstillet af massiv eg og Fiordstof fra KVADRAT, hvilket gør, at du kan have god lyd i smukkerammer med på farten. Derhjemme er du sikret en stilren højtaler, som komplementerer densomgivelser med det enkelte dog æstetiske design

- Massiv eg
- FSC
- certificeret træ
- Fiord stof fra KVADRAT
- Transportabel
- Trådløs opladning
- Op til 8 timers batteritid
- Udskiftelig front
- Håndfri telefoni
- Stereopar

Vejl. udsalgspris DKK 1.798,00

720.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori