Sackit RETROit Compressed

SA8582002-2024

Med RETROit Compressed får du en smukog komfortabelsækkestoli dansk design, som er lavet i lækrematerialer med tanke på bæredygtighed, hvor blandt andet tekstilet er fremstillet af 90% genbrugspolyester.
Vejl. udsalgspris DKK 2.199,00

Flere detaljer

640.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

Mere info

Denne sækkestol adskiller sig fra vores andre loungestole ved at have 100% skumfyld, hvilket gør stolenblødere og formen holdbar. For at komplementere fyldet er RETROit Compressed yderligere designet iandre mål end det ses ved vores andremodeller.Fyldet i RETROit sækkestolen består 100% af spildmateriale fra en sofafabrik. Skumrester indsamles,strimles og bruges herefter i vores sækkestol, i stedet for at blive smidt ud på fabrikken. En af fordelene veddenne type fyld er foruden upcycle værdien, at fyldet kan komprimeres og give en mere miljøvenlig fragt afstolen.RETROit Compressed sækkestolen er indvendigt opbygget af to individuelle innerbags, som er adskilt meden væg af Velcro. Når du sætter dig i stolen, vil de to indvendige dele presses modhinanden, så du fåroptimal støtte og komfort i ryggen.Sækkestolen er skabt i et slidstærkt materiale, som kan tåle at blivebrugt flittigt og er derforfremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkttekstillavet af genbrugspolyesterog YKK-lynlås.De smukke håndsyede krydssting langs stolens kant gør ethvert produkt helt unikt. Tråden er af kraftighørkvalitet, som giver designet kant og et råt look.Når du modtager RETROit Compressed er sækkestolen komprimeret til cirka ¼af dens originale størrelse.Ved at komprimere fyldet har vi reduceret emballagestørrelsen med cirka 75%, hvilket giver en merebæredygtig transport af sækkestolen.Emballagen er yderligere minimeret og lavet i genbrugspap, for atskåne miljøet, så meget som muligt. Boksen er designet, så den ligner en pakke, på den måde undgår duyderligere indpakning–en tidsbesparende og ikke mindst bæredygtig løsning.

Materialer:

-Cover: 90%genbrugspolyester, 10% polyester, ØKO-TEX 100 Standard
-Fyld: spildmaterialefra anden produktion: strimlet skum, 10 kg

Produktspecifikationer:
-Mål stol: 78 x 75 x 65 cm
-Mål pakke: 50 x 50 x 32 cm
-RETROit compressed sækkestolen kommer komprimeret når du modtager den, og skal derforsamles. Når sækkestolen er samlet, skal du ventei 24-48 timer før brug, til at skummet er udvidetog sækkestolen har korrekt form
.-Håndtaget på bagsiden er udelukkende en dekorativ detalje, som ikke er beregnet til brug. Vianbefaler, at du tager fat i hele stolen, når du skal flytte den. Voldsomme ryk I håndtaget bagpå kan forårsage skader i stoffet.
OBS:Denne sækkestol RETROit Compressed er designet i andre mål end vores andre sækkestole for atkomplementerer fyldet, som er 100% skum.

30 andre varer i samme kategori