Vinilter Karaffel + Vandkaraffel

me4680299 - 2017

 Menu Vinilter Karaffel og vandkaraffel

New Norm Wine Breather ilter vinen på et øjeblik. Det giver plads til spontanitet – og den unikke vinilter gør det oven i købet muligt at servere iltet, drikkeklar vin i den originale flaske! Kobl blot vinilterkaraffel og flaske sammen og vend rundt. Server vinen i den elegante karaffel, eller vend rundt igen, lad vinen løbe tilbage i flasken og sæt den originale flaske på bordet. New Norm Wine Breather udvikler og afrunder vinen lige så meget som flere måneders flaskelagring – på under 2 minutter!

 Materiale. Glas, silikone, stål, plast.

Størrelse. 21 cm.

Norm (DK)

Norm, arkitekterne Jonas Bjerre-Poulsen & Kasper Rønn, har rødder i den skandinaviske designtradition, som de håndhæver og videreudvikler. 

Design skal opfylde reelle behov og glæde alle sanser, mener Jonas & Kasper. En klassisk, genkendelig form får en original drejning, som kalder på opmærksomhed. Et nyt materiale eller en lille detalje giver lyst til at røre ved produktet dufte til det, og nyde lyden, når man sætter det på bordet… 

Norm forener optimal funktion og æstetisk skønhed – og tilsætter lige det ekstra, der giver produktet tidløs styrke og sjæl. Design, der vil ses og bruges!

Flere detaljer

400.00 DKK

330.00 DKK pr. stk

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 10 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

Mere info

 30 andre varer i samme kategori