Kunstdåsen Vis større

Kunstdåsen

sv.1117-2017

KUNSTDÅSEN

I år er det kunstneren Randi Kajberg, der har malet billedet ”En god dag”. Det er nu 20. gang, Sv. Michelsen Chokolade udgiver en Kunstdåse. Alle er fortløbende nummererede, og hvert år bliver nr. 1 overbragt Hendes Majestæt Dronning Margrethe. Kunstdåsen indeholder 275 gr. fyldt håndlavet chokolade.

Designerne i Liquidminds står for årets motiv, der er chokolade heraldik. Riddere og kongelige har i generationer tegnet våbenskjold, der i billedsprog viser, hvem de er. På samme måde har Liquidminds set ind i chokoladens sjæl og tegnet chokolade heraldik, der favner kærligheden og glæden ved chokolade- håndværket og den kultur, som er knyttet dertil.

Kunstdåsen er i år udsmykket af den naivistiske kunstner Judith Langellier, der har valgt at gå helt nye veje i sit billede. Hun har arbejdet med metallet som baggrund for at fremhæve personerne, der alle er inspireret af Judith’s egen familie.

Kunstdåserne er i handelen nu og føres i velassorterede chokolade- og delikatesse-forretninger over hele landet. Kunstdåsen indeholder 275 gr. fyldt håndlavet chokolade, og vejledende udsalgspris er kr. 180,- Som altid er Kunstdåserne fortløbende nummererede, og nr. 1 er overbragt Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

Judith Langellier er 34 år og født i Paris. Efter studier i Teater, Tegning og Kunsthistorie på Kunstskolen Lycée St Sulpice, startede hun i 2003 med at male naivistiske billeder. Judith Langellier har boet i Danmark siden oktober 2008.

 

 

172.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 4 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori