Nørrebros Julebryg Vis større

Nørrebros Julebryg

NBJulebryg

Nørrebro’s Julebryg er bryggeriets kendte juleøl, der siden 2003 har begejstret gæsterne på bryghuset med sin fyldige duft og smag. I denne jul kan du nu også nyde øllet på flaske, så du ikke længere behøver smutte forbi Ryesgade for at komme i den rette julestemning.

Flere detaljer

33.50 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 10 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

Mere info

Øllet er brygget som en britisk strong ale tilsat en hemmelig krydderiblanding, der gør øllet særligt velegnet til den danske julekost, hvad end den er tilberedt på traditionel vis eller i mere nutidige fortolkninger.

Nørrebro’s Julebryg skænker en klar kastaniebrun øl med et mørkgyldent farvespil. Øllet udvikler en cremet og ganske kraftig beigefarvet skumkrone med god klinge.

Nørrebro’s Julebryg har en rund imødekommende duft af malt og let brunet sukker, suppleret af en række komplekse krydrede undertoner og en dyb mørk moden frugtagtighed.

Nørrebro’s Julebryg har en blød og ganske markeret sød fylde der på elegant vis efterbalanceres af en kort tør bitterhed. Øllets varmende alkohol frigiver en overdådig mundaroma af nelliker, kardemomme, kanel, appelsin og ingefær, ikke ulig den man kender fra julens bagværk.

40 cl.

Prisen er incl. pant

30 andre varer i samme kategori