KAY BOJESEN ABE, MINI

RO39276-2020

Byd velkommen til en helt ny abe i Kay Bojesens designunivers: den elegante og grafiske miniabe i mørkbejdset egetræ. Den unikke håndværksfinish, der kendetegner Kay Bojesens produkter, er tydelig i den nye miniabe, hvor træet spiller hovedrollen og er behandlet med nænsomhed og respekt. Det kræver stor omhyggelighed og erfaring, når abens små dele skal bejdses, og der ligger mange timers håndværk i hver enkelt lille abe. Den bejdsede overflade giver træet en dybsort overflade med glød, varme og liv, og de imponerende håndværksdetaljer skaber sammen med den mørke farve et eksklusivt udtryk. Den nye, stilfulde abe er den perfekte gave til designelskeren. Eller til ham eller hende, der slet ikke kan få nok af Kay Bojesens aber. Uanset hvor aben flytter ind, vil den skabe smil og stil med sin finurlige fremtoning og sit elegante udseende.

FLERE INFORMATIONER
Farve:Mørk bejdset eg

Materiale:FSC®-certificeret bejdset og ubehandlet eg

Højde:9,5 cm

Bemærk:
Tør af med tør klud. Bør ikke stå i direkte sollys.


FSC®-CERTIFICERING

Flere detaljer

375.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

Mere info

FSC®-CERTIFICERING
Hvad betyder det at træet er FSC®-certificeret?

Forest Stewardship Council® er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC-mærket sidder på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Kay Bojesen og FSC®

Størstedelen af Kay Bojesens træfigurer er i dag produceret i FSC-certificeret træ. Vores mål er at udfase ikke-certificeret træ, således at vi i fremtiden udelukkende vil tilbyde træprodukter med FSC-certificering til vores kunder. Målsætningen inkluderer også papirbaserede produkter. Alt dette for at støtte op omkring ansvarligt skovbrug.

30 andre varer i samme kategori