WOOFIT GO DAB+

SAC60200-2019

Sig velkommen til fremtiden. Den multifunktionelle WOOFit DAB+ højttaler giver dig en 5-i-1 løsning. Du får Bluetooth højttaler, DAB+ radio, almindelig FM radio, timer og clock radio i ét og samme produkt.

Og ved du, hvad det bedste af det hele er? Alle disse ting er samlet i en lille, smuk højttaler i dansk design. WOOFit DAB+ passer perfekt i køkkenet, soveværelset, børneværelset, stuen er på terrassen med sit eksklusive udtryk. Brug højttaleren trådløst eller tilsluttet strøm – du får 5 timers spilletid på en opladning, så du kan tage den med dig overalt. DAB+ signal DAB+ signalet er fremtiden.

Giv dig selv den nyeste radio-teknologi og vælg frit imellem et hav af radiokanaler i bedste lydkvalitet. Indstil nemt dine favoritkanaler på WOOFit DAB+ højttaleren og hav din yndlingsmusik klar, så snart du tænder den. FM signal lyt til radio ved hjælp af det almindelig FM bånd. Find og indstil let kanalerne. Bluetooth højttaler Skift let mellem at lytte til radio eller afspil din egen musik, Podcast eller lydbog som er trådløst fra smartphone, tablet eller computer via Bluetooth. WOOFit DAB+ giver dig friheden til at vælge selv. Stationær eller transportabel brug WOOFit DAB+ har indbygget batteri, som giver dig 5 timers spilletid. Brug højttaleren trådløst og tag den med dig på altanen, badeværelset, i parken eller måske på den næste ferie. Du kan også lade højttaleren stå til strømforsyning altid, hvis du ønsker at bruge den som stationær radio eller højttaler i hjemmet.

Stereo pairing forbind trådløst to WOOFit DAB+ højttalere til et stereopar, når du afspiller musik via Bluetooth. Èn højttaler vil spille højre kanal, mens den anden vil spille venstre kanal. Brug stereo pairing funktionen i større rum, hvor du har brug for en større bredde i lyden. Dansk design WOOFit DAB+ er en smuk højttaler i elegant dansk design. Højttaleren er lille og kompakt, så den er super let at flytte rundt i hjemmet eller tage med på farten. Forsiden af radioen er beklædt med det smukke Xpress stof fra den danske producent Gabriel. Udskiftelig front Your tunes, your look. Udseendet og stilen på WOOFit DAB+ højtaleren kan nemt tilpasses din personlige stil med den udskiftelige forside af højttaleren. Vælg mellem mange smukke farver til din højttaler. Den udskiftelige front er beklædt med Xpress stof fra den danske producent Gabriel. Clock radio Du kender det sikkert. At høre lyden af vækkeuret om morgenen er ikke altid en fornøjelse. Gør din morgenrutine lidt bedre og vågn op til din yndlingsmusik.

WOOFit DAB+ kan indstilles som vækkeur, så du kan blive vækket nænsomt og få en skøn start på morgenen. Funktionen er perfekt for dig, der gerne vil have mobiltelefonen og strålingen fra denne ud af soveværelset. Radioen kan indstilles til eksempelvis kun at vække dig på hverdage, og du kan bestemme på forhånd, hvor længe musikken skal spille om morgenen. Sleep timer Fald i søvn mens du lytter til din favoritmusik. WOOFit DAB+ højttaleren har indbygget sleep timer, så du kan indstille højttaleren til automatisk at slukke – smart! Timer WOOFit DAB+ højttaleren er perfekt inventar til køkkenet, når du laver mad. Derfor har den også indbygget æggeur, som hjælper dig med at holde styr på tiden, når du udfolder dine gastronomiske evner.

400.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 4 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori