DET SUNDE GAVEKORT

AUTDOOR-Sport

Vælg mellem 5 timers havkajak inkl. frokost for 1 person,

5 timers kanotur inkl. frokost for 2 personer,

5 timers mountainbike inkl. frokost for 1 person,

5 timers cykeloplevelse inkl. frokost for 2 personer,

5 timers landevejscykling inkl. frokost for 1 person og

5 timers vandretur inkl. frokost for 2 personer.

Fælles for alle oplevelser er, at du låner det nødvendige udstyr så du skal blot melde dig til og møde op. Oplevelserne afholdes i hele landet og på forskellige datoer. De forskellige aktiviteter ledes af professionelle instruktører med stor erfaring og en brændende passion for at give dig en god oplevelse. Med Det Sunde Gavekort har du mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige aktiviteter, på egen hånd eller sammen med en ven, kollega eller kæreste.

Pris er pr. Gavekort - Disse gavekort er fradagsberettiget.  

INDHOLDSBESKRIVELSE DET SUNDE GAVEKORT:


Få kendskab til havkajakken og dens mange muligheder og lær de mest basale tag og teknikker. Vi sejler havkajak ved København, Faxe, Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Middelfart, Sønderborg og Svendborg.


Kanotur for 2 personer | 5 timer inkl. frokost | 4 steder i DK
Bliv dygtig til at sejle kano og lær, hvordan du får kontrol og effekt ud af dine tag. Sammen med instruktører arbejdes der med øvelser og kanoudfordringer undervejs på turen. Vælg mellem ture på Mølleåen ved København, Odense Å på Fyn, Kongeåen i det sydlige Jylland eller Silkeborgsøerne.

Mountainbike for 1 person | 5 timer inkl. frokost | 8 steder i DK
Lær alt om mountainbiken og bliv inspireret til at køre på egen hånd på de udfordrende spor i skoven. Vi arbejder med teknik og kundskaber og får naturligvis plads til en god tur også. Vi kører mountainbike i Aar-hus, Aalborg, København, Slagelse, Svendborg, Middelfart, Sønderborg og Silkeborg.

Vandretur for 2 person inkl. frokost | 5 timer | 8 steder i DK
Nyd en guidet vandretur i naturen sammen med en af vores guider. Vi sørger for frokosten og sniger også en kande kaffe med til pauserne. Vi vandrer ved Aarhus, Aalborg, København, Slagelse, Svendborg, Middel-fart, Sønderborg og Silkeborg.


Racercykel for 1 person inkl. frokost | 5 timer | 8 steder i DK
Bliv inspireret til at komme i gang med landevejscykling og få tips og tricks til et aktivt cykelliv. Vi cykler ved Aarhus, Aalborg, København, Slagelse, Svendborg, Middelfart, Sønderborg og Silkeborg.

Tourcykeling for 1 person inkl. frokost | 5 timer | 8 steder i DK
Nyd en rigtig hyggelig cykeltur sammen med en, du holder af. Vi cykler de smukkeste ruter og nyder både naturen og de seværdigheder, vi kommer forbi. Tag med ved Aarhus, Aalborg, København, Slagelse, Svendborg, Middelfart, Sønderborg og Silkeborg.

560.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 10 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori