Elegant Værktøj inkl. Grillhandske

we-WJ32-17844-17896-2022

Gavepakke med steakbestik til 2 personer inkl. hansker

Når grillmiddagen skal nydes, kan man lige så godt gøre det med stil. Med Webers flotte bestik får du både et lækkert bestik og et bestik der er perfekt til at skære i grillede bøffer. Bestikket ligger godt i hånden og kniven er super skarp.

Weber Steaksæt består af to gafler og to knive de er designet med et ergonomisk skaft, der giver godt greb og er perfekt når den lækre bøf, steak, steg, kylling eller måske endda pizza kommer perfekt og rygende varm fra grillen, skal der være det rigtige værktøj til at gå i krig med maden. Steaksættet giver dine gæster det optimale bestik at arbejde med, og de vil nyde dine grillerier endnu mere. Enhver bøf må give fortabt over for steaksættes kniv med dens skarpe grillskær, og gaflen er behagelig at spise med. Det ultimative sæt til dine grillmiddage. Farve: Stål. Størrelse: Materiale: Stål.

Inkl et sæt hansker

Beskyt dine hænder, når du griller, med grillhandsker i kvalitetslæder. Kvalitetslæderet giver dig et fast og solidt greb om grilltilbehør og -redskaber. Når du er færdig med at grille, kan du bruge handskeløkkerne til at hænge dem på grillens redskabskroge.

Materiale: Læder
Varenr.: 17896

300.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 10 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori