Klosterbryg Pallegave 12x33 cl.

Pallekasse 12x33cl.

Pakket med 12 stk. 33 cl. ass. Varianter, afhængi af sæssonnen.

Kloster Stout Kloster Stout er brygget på vand, hvedemalt, bygmalt, gær og humle, tilsat lakridsrod. Serveres ved en temperatur på 5 - 8 grader. 33 cl./8,0%

Abbed Gunners Juleale. Denne kobberfarvede ale, som er brygget på bygmalte, justeret med orangeskal, slåenbær, anis samt en s

Oluf Kvitter

Mørk ale brygget på udvalgte bygmalte, krydret med tranebær og humle. Oluf Kvitter har stor fylde, er en velafbalanceret ale. Kan nydes af alle der vil forkæle sig selv eller andre.

 
 
Hamborgøl

Hamborgøl er en lys triple bock  brygget af bygmalt og en anelse hvedemalt. Øllen er krydret med rønnebær og hyben, tilsat hallertauer og saazer humle. Særdeles velegnet som aperitif eller til ostebord.

Svendeøl

Svendeøllen er en classic bock øl brygget på bygmalt og humle. Øllen er ravgylden og tilsat rønnebær og anis, hvilket giver øllen en let friskhed. Velegnet til lettere kødretter, smørrebrød samt frokostbord.

 Dubbel Ale er brygget på vand, bygmalt, gær og humle. Tilsat koriander og malurt. Serveres ved en temperatur på 5 - 8 grader. 6,0% fås i 33 cl og 50 cl

Biere de Garde er brygget på vand, rugmalt, bygmalt, gær og humle. Tilsat kamilleblomst, citron og orangeskal. Serveres ved en temperatur på 5 - 8 grader. 33cl./9,0%

Humle Hyld er brygget af vand malt, humle og hyldeblomst. Frugtig, sød blomstrende aroma med dyb gylden farve. God mundfornemmelse og med en blomstrende lidt sød finBrygget af vand malt, humle og gær. Tilsat Humle plukket på Ømish

Kloster Humle 33 cl. Kloster Ravfarvet hvidt skum. Karamel maltet aroma med et strejf af humle. Maltet smag med masser af karamel og en frugtig eftersmag.

Kloster Jul 33 og 75cl. Brygget af vand malt byg/hvede og krydret med humle, nelliker sortebær og koriander. Lysbrun overgæret juleøl med kraftigt skum. Krydrede noter af koriander og nelliker. Moderat bitter.

Abbed Peders Juleale 50 cl. Brygget af vand, malt, humle, gær og slåenbær Farve mørk amber. Smag af rosiner , karamel og en dejlig strejf af alkohol . Kompleks sød smag af slåen.

Kloster øl likør 50 cl Kloster øllikør er en speciel brygget mørk ale, tilsat sirup, alkohol og kaffe efter Klosterbryggeriet recept.

Kloster bitter bier brand 35 cl Klosterbitter er svendeøl, der er destileret og trukket på krydderier, fremstillet i samarbejde med Aqua Vitae Sydfyn.

Dubbel Ale Dubbel Ale er brygget på vand, bygmalt, gær og humle, tilsat koriander og malurt. Serveres ved en temperatur på 5 - 8 grader. 33 eller 50 cl./6,0%

    

Årsøl

Årsøl er en dobbelt bock øl kobberfarvet brygget på fire forskellige malte, yderligere er der tilsat blåbær for at give øllen farve samt smag.

Velegnet til rødt kød samt krydderede retter. 

    

Skt. Søren

Lys ale, brygget på bygmalte tilsat lyngblomst og  humle.

Skt Søren er en frisk tørstslukker, og er en fin ledsager om det er for tørst eller bare nydelse I venners lag

  Smag  af nelliker. Er uovertruffen til at byde .

 

 

Flere detaljer

297.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 10 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

Mere info

 

30 andre varer i samme kategori