BERNADOTTE vase, stor

GJ10014922-2024

Art Deco-periodens karakteristiske riflede udtryk genoplives i denne vase, der i traditionen for formfuldendt skandinavisk design fremstår som vintage Georg Jensen.

Vasen fra Bernadotte-kollektionen er skabt til at fuldende din borddækning og give dig nye idéer til smukke blomsterarrangementer.

De allerførste dele af Bernadotte-kollektionen så dagens lys allerede i de sene 1930’ere og blev skabt af den svenske prins Sigvard Bernadotte, som siden blev en af Georg Jensens mest populære samarbejdspartnere. Bernadotte var gennem sit liv meget påvirket af funktionalismen, og hans enkle stil endte med at modernisere sølvhåndværk over hele Europa.

Bernadotte-vasen er udført i rustfrit stål og håndpoleret for at sikre et perfekt, rent look. Vasen kommer i to forskellige udgaver: medium og large.

PRODUKTDETALJER
Varenummer:10014922
Materialer:Rustfrit stål
Produkterne tåler ikke maskinopvask. Vi anbefaler at rengøre knive, skåle og serveringsdele umiddelbart efter brug. Særligt mad med højt syreindhold bør fjernes, da den kan beskadige og plette overfladen. Syreholdig føde omfatter citrusfrugter, sennep, ketchup, olie og vineddikebaseret dressing, spinat, rabarber mm.. Rens produkterne ved hjælp af varmt vand og mild flydende sæbe. Mhp at beskytte spejloverfladen anbefales det udelukkende at bruge børster med bløde hår eller en blød klud.

Mål:H: 256 mm / 10,08 tommer. Ø: 120 mm.
Designår:2018
Lanceringsår:2019
Kollektion: Bernadotte

Vejl. Udsalgspris kr. 999,00

650.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 2 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori