Cobra Salt og Pepper Shager

GJ10019105-2021

Ingen greenwashing, men fortællingen om den sande bæredygtige historie. Denne Impact kollektion er lavet med det sporbare AWARE™. Med AWARE™, er brugen af ægte genbrusmaterialer, og vandbesparelses påvirkningen, garanteret. AWARE™ er et disruptiv fysisk sporbart stof, og blokchain teknologi. Spar vand og anvend ægte genbrugs metervarer. Hvis du vælger denne artikel, sparer du 20 liter vand, og 33 plastic flasker er genbrugt. Med fokus på vand, doneres 2%, af hvert solgt Impact produkt, til water.org. Denne AWARE™ 15,6" laptop rygsæk, imponerer med dens moderne og simple look. Det rene look og brede anvendelse, gør den rygsæk ideel til brug for både job og fritid. Det store hovedrum har plads til en 15,6" laptop. Indvendig lomme og lynlås lomme, holder dine mindre ting organiseret. Interiør og eksteriør i 100% genbrugt polyester, med AWARE™ sporing. PVC fri.

Flere detaljer

325.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

Mere info

Cobra salt og peber-sættet fuldender borddækningen med moderne design og klassisk funktionalitet. De bløde og ergonomiske linjer i rustfrit stål er en indbydende detalje, som både klæder bordet til hverdag og ved særlige lejligheder. Salt og peber-sættet former sig nærmest som to små personfigurer og tilfører måltidet et strejf af humor.

Den ikoniske Cobra kollektion er designet af tyskfødte Constantin Wortmann for Georg Jensen. Hans uhøjtidelige tilgang til design afspejler sig i kollektionen, som er kendt for sit enkle, smukke og charmerende tilbehør til boligen. Den populære kollektion forener moderne skandinavisk design med funktionalitet.

Cobra salt og peber-sættet er udført i blankt rustfrit stål.

Varenummer: 10019105
Materialer: Blankt rustfrit stål
Mål: H: 103 mm. Ø: 45 mm.
Designår: 2021
Kollektion:Cobra 

30 andre varer i samme kategori