KAY BOJESEN KGL. GARDER MED FLAG Vis større

KAY BOJESEN KGL. GARDER MED FLAG

KB209-2018

Sølvfigur designet af Kay Bojesen.
Da Kay Bojesens børnebørn skulle tømme deres forældres loft, mange år efter Kays død, var det svært at overskue, hvad der skulle smides ud, bevares og beholdes. Blandt andet fandt de en lille anonym papæske, som raslede. Inden i æsken var der et hav af løsdele og små prøver i kobber. Blandt disse løsdele lå også en færdigsamlet Kongelig Garder i sølv. Ingen i familien havde før set den Kongelige Garder i sølv, og de små løsdele gjorde det tydeligt at se, hvordan Kay Bojesen havde smedet sig frem mod den perfekte vægt og højde.

Det er ikke overraskende, at Kay Bojesen har lavet en Kongelig Garder i sølv. Kay Bojesen havde nemlig et meget hjertevarmt forhold til byen København, hvor han voksede op og arbejdede hele sit liv.

Efter de mange år på loftet bliver Den Kongelige Garder nu relanceret af firmaet Kay Bojesen i poleret stål. Den Kongelige Garder i poleret stål er rank og stolt i uniform og med den karakteristiske bjørneskindshue. I den højre hånd bærer han et gevær, som støtter på højre skulder, og begge arme er bevægelige. Den Kongelige Garder er en elegant hybrid mellem et stykke legetøj og et kunstværkpræcis ligesom de trædyr, som Kay Bojesen senere blev verdenskendt for. Den Kongelige Garder i stål er en hyldest til Kay Bojesen og hans København. Vi ønsker at give Den Kongelige Garder et nyt liv og gøre den tilgængelig for flere for dermed at efterleve Kay Bojesens mantra om, at godt design er noget, som alle har ret til.

560.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 4 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori