HOLM SOUS VIDE MED VAKUUMPAKKER

FH179660-201-

Holm by AIO Sous vide med vakuumpakker.
Gør de professionelle mesterkokke kunsten efter. Med HOLM by AIO Sous vide kan du servere kød og grøntsager, der er perfekt tilberedt hele vejen igennem. Der medfølger vakuumposer og opskrifter. Med sous vide-teknikken tilberedes vakuumpakket mad i et vandbad ved lav og præcis temperatur over en længere periode. De friske råvarer udnyttes maksimalt, alle næringsstoffer og ikke mindst smagen bevares, maden tilberedes præcist og kontrolleret, og du får perfekte resultater hver gang. Kød, grøntsager eller fisk krydres let med urter eller marinade, forsegles i en pose med den medfølgende vakuumpakker og tilberedes i tempereret vandbad. Du kan købe stort ind, vakuumpakke og opbevare poserne i køleskab eller fryser, indtil de skal tilberedes. HOLM Sous vide er fremstillet i samarbejde med koreanske AIO, der er førende inden for udvikling af vakuumteknologi til fødevarebranchen. Temperaturen går op til 99 °C og kan indstilles med 0,1 °C præcision i op til 20 liter vand. Timeren kan indstilles fra 0 til 99 t 59 min. og har alarm, når ønsket temperatur er opnået, og når ønsket tid er gået. En sensor slår maskinen fra, hvis der er for lidt vand i beholderen. Effekt 1300.

1 sæt på lager

1,529.10 DKK

-10%

1,699.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori