Kulgrill inkl. fladt låg Vis større

Kulgrill inkl. fladt låg

KULGRILL INKL. FLADT LÅG, LILLE
Eva Solo kulgrill er yderst funktionel og nem at bruge. Den er specielt udviklet til grillfolket, der sætter pris på unikt design og god kvalitet. Her er ingen kompromisser, kun eksklusive detaljer.

Når kulgrillen ikke er i brug, lægger du det flade låg på, og med ét får du et dekorativt afsætningsbord på terrassen, der næsten er en haveskulptur i sig selv. Hvis grillristen fjernes fra grillen kan den ydermere benyttes som et bålfad til de kølige aftener. Efter brug er kulgrillen nem at rengøre, da asken samler sig i en askespand som nemt kan tages ud af grillen og tømmes.

Kulgrillen fås i to størrelse: lille (Ø49) og stor (Ø59).

RENGØRING

Kulgrillens slebne overflader kan rengøres med vand og sæbe. Ved rengøring er det bedst at følge sliberetningen. Stegeristen, kulristen og brændkammeret vil efterhånden blive mørkere som følge af varmepåvirkningen. Denne mørkfarvning kan ikke fjernes, men fastbrændte madrester kan fjernes med en stålbørste. Ønsker man at foretage en ekstra grundig rengøring, kan risten smøres ind i en blanding af brun sæbe og salmiakspiritus. Placér risten i en tillukket plastiksæk i flere timer, gerne natten over. Herefter kan risten tages ud og rengøres normalt.

Advarsler vedrørende rengøring: Brug aldrig skuresvampe på de synlige overflader. Selvom svampen er lavet af plast, vil den ridse overfladen.

FAKTA
Fladt låg fungerer som afsætningsbord
Kan også benyttes som bålfad
Fås i to størrelser (Ø49 og Ø59)
Materiale: Rustfrit stål
Grillareal: Ø41 cm
Design by: Tools®
Farve:
Mål: Diameter: 49 cm, Højde: 64 cm

Nr 1. Kulgrill inkl. fladt låg, lille. Ø: 49cm - 571055

Nr 2.Kulgrill inkl. fladt låg, lille. Ø: 59cm - 571056

3,572.00 DKK

2,100.00 DKK pr. stk

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori