Boca Bovine, medium Vis større

Boca Bovine, medium

RI547353

Kunstner: Valter Morais. Størrelse: medium, 16x5x10cm

Minimum køb er 25 stk

se nyheder på

CowParade – et gavehit i verdensklasse!


De er malet af nogle af de bedste kunstnere fra hele verden. Køerne! de er nemlig miniatureversioner af de bedste kunstværker fra fænomenet CowParade, der siden 1998 har fejret store succeser verden over, bl.a. i New York, Zürich, Prag, Manchester, Tokyo, Geneve og Stockholm.

CowParade er i korte træk en happening, hvor en lang række kunstnere hver maler en model-ko i fuld størrelse. Hver kunstner/ko sponseres af en lokal virksomhed, og de færdige kunstværker udstilles en periode i bybilledet, efterfulgt af en auktion, hvor overskuddet ubeskåret går til velgørenhed
– og først og fremmest kommer pengene trængende børn til gode.

I 2007 kom CowParade til København. Godt 50 sjove, farvestrålende og inno-
vativt dekorerede køer stod sommeren over opstillet rundt omkring i hoved-
staden. afslutningen på CowParade endte i en stor åben velgørenhedsauktion på Lauritz.com, hvor hele overskuddet gik til fordel for Red Barnet, som fik overrakt en checkdonation på godt 1.4 mio. kr.

Mange af de smukkeste køer fra de forskellige tidligere CowParades fås nu som store og medium miniatures – et samleobjekt, der allerede er blevet et verdenshit af format. Alle køer leveres med et kort, hvorpå navnet på koen og kunstneren, som har dekoreret originalen, fremgår.

Oplev kogalskaben – en helt unik blanding af velgørenhed, kunst og humor.

 

 

276.00 DKK

Denne vare sælges ikke enkeltvis. Du skal mindst vælge 25 antal for denne vare.

Tilføj til ønskeliste

26 andre varer i samme kategori