Nedsat pris! Damebuks Merrytime m. brede ben Vis større

Damebuks Merrytime m. brede ben

Merrytime Buks 75401 70000

Damebuks 100% Polyester. Kuffert buks, som ikke krøler. Vaskes på max 30*

www.merrytime.dk Slimfit og klassiske jakkesæt Turo Tailor Jakkesæt (Online katalog

Merrytime Buks 75401 70000 

Merrytime


 Merrytime er et dansk brand  og brandet er synonym med et stort og mangfoldigt sortiment af lækkert og moderne dametøj - fordi kvinder ikke er ens. Fra et designmæssigt perspektiv er Merrytime karakteriseret  ved dametøj med en unik pasform, som matcher kvinder i alle størrelser uanset form og figur.

 Derfor er Merrytime altid klar med moderne dametøj, som sidder perfekt og fremhæver den kvindelige femininitet. Med andre ord – mode- og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre føler sig godt tilpas i jeans, bukser, kjoler, nederdele og jakker fra Merrytime.

 Derudover er Merrytime garant for vaskbart og krølfrit modetøj, som ikke behøves en tur på vaskeri, hver gang det har været brugt. Derfor er Merrytime synonym med klassisk og elegant dametøj, som imponerer med lækre materialer, et flot snit og stor komfort.

Merrytime Damebuks, krølfrit, kuffert tøj som ikke krøller, Damebuks fra str. 34-52 100% Polyester. Kuffert buks, som ikke krøler. Vaskes på max 30* Klik Her :: www.merrytime.dk Slimfit og klassiske jakkesæt Turo Tailor Jakkesæt (Online katalog 

416.00 DKK

-20%

520.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori