Quiz-spil MIG / FamilieQuiz Vis større

Quiz-spil MIG / FamilieQuiz

MIG Quiz-spi

( Spil 1 )MIG Quiz Spil

2 terninger og 312 kort med i alt 1560 spørgsmål er alt, der skal til for skabe et underholdende og interessant spil. Nemt at spille og ikke mindst praktisk at tage med på tur! Lynhurtigt at tage frem og pakke sammen. Uden spilleplade og uden brikker – terningerne slås i æskens låg.

appellerer til alle quiz-interesserede i alderen fra 15 til 99 år. Spørgsmålene er primært aktuelle og faktuelle – og alle er relevant viden begivenheder, der har præget den verden, vi befinder os i. Det er et spil, hvor det for deltagerne er sjovt at teste paratviden i de forskellige

kategorier:

”Før & Nu”, ”Nær & Fjern”, ”Kultur & Underholdning”, ”Sport & Andet”,  ”Natur & Teknik”

Mange af spørgsmålene giver sjove og hyggelige associationer og får en til at "føle sig lidt god", fordi man kan svare rigtigt på en stor del af spørgsmålene. De spørgsmål, man ikke kan svare på, efterlader en med fornemmelse af, at "det lå lige på tungen". En meget vigtig fordel er, at spilletiden fordeles ligeligt mellem deltagerne, hvilket giver et harmonisk forløb, hvor alle kommer til orde.

Spørgsmålene er velformulerede, og svarene har ofte en uddybende forklaring.

( Spil 2 )

MIG Familie Quiz

Indeholder: 

Spillet indeholder hele 780 sjove og almendannende børnespørgsmål og 780 aktuelle og udfordrende voksenspørgsmål. Her dyster børn og voksne på lige fod, morer sig og bliver klogere i kategorierne før & nu, kultur & underholdning, nær & fjern, sport & andet og natur & teknik.

Uanset, hvor du spiller M.I.G. er der garanti for hyggeligt samvær og god underholdning med familien og vennerne.

Spillet kan købes med virksomhedslogo på labels eller blok-

Ring og hør nærmere ang pris

Disse priser er uden virksomhedslogo

177.00 DKK

177.00 DKK pr. stk

Tilføj til ønskeliste