Profilbeklædning

Firmatøj med logotryk

Når du ser dig omkring i bybilledet, møder du uden tvivl masser af mennesker med profiltøj – og det er selvfølgelige ikke et tilfælde. Firmatøj har en høj signalværdi og dit valg af profiltøj vil afspejle din virksomheds ansigt udadtil både i forhold til farvevalg, udformning og påtryk af firmanavn, logo og evt. slogan elle...

Firmatøj med logotryk

Når du ser dig omkring i bybilledet, møder du uden tvivl masser af mennesker med profiltøj – og det er selvfølgelige ikke et tilfælde. Firmatøj har en høj signalværdi og dit valg af profiltøj vil afspejle din virksomheds ansigt udadtil både i forhold til farvevalg, udformning og påtryk af firmanavn, logo og evt. slogan eller andet tekst. Hos Dansk Firmagaver har vi et stort udvalg af firmatøj som spænder fra løbetøj til fritidstøj og arbejdstøj. Vælg det tøj og de farver, som skaber synergi med jeres virksomhedsidentitet.

 

Branding med profilbeklædning

Hos Dansk Firmagaver lægger vi vægt på kvalitet, stil og komfort – og det vil du mærke, når du får et stykke tøj i hånden. De nøje udvalgte materialer giver en fantastisk slidstyrke, sådan at dit profiltøj holder i lang tid. Dette gælder også påtryk af logo, hvor du vil opleve, at du kan vaske dit tøj igen og igen – uden at trykket skaller af eller tøjet falmer. Vi står til rådighed med vores store ekspertise og kan guide dig til det rette valg, uanset om det skal være bukser, skjorter, t-shirts eller jakker. Tag en snak med os, hvis du er i tvivl om, hvilken slags tøj du skal vælge. Vi står selv for påtryk af logo samt brodering og derfor garanterer vi, at kvaliteten er i top.

Mere end bare firmatøj

Hos Dansk Firmagaver finder du ikke bare arbejdstøj, løbetøj og regntøj, men også et stort udvalg af smykker, tørklæder, caps, sko, strømper, tasker og meget mere. Tilbehør som kan være med til at udtrykke jeres identitet og sende de signaler, som I ønsker.

Brug for hjælp

Har du spørgsmål til vores produkter eller til bestilling af profilbeklædning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 13 54 95 eller mail info@dansk-firmagaver.dk.

Mere

Profilbeklædning  Der er 50 varer.

Pr. side
Viser 1 - 12 af 50 varer
Viser 1 - 12 af 50 varer