Filtrer resultater

Aktiverede filtre:

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Firmajulegaver

Firmajulegaver – glæd dit personale
Du nærmer dig den tid på året, hvor juletrængslen begynder at presse sig på, hvor vi sidder i de små hjem og hygger med gløgg, juleklip og for de små julekalender – det er en dejlig tid, hvor vi hygger ekstra om dem, som vi holder af. Sæt pris på dine medarbejderes indsats gennem året og glæd dem med flotte fi...

Firmajulegaver – glæd dit personale
Du nærmer dig den tid på året, hvor juletrængslen begynder at presse sig på, hvor vi sidder i de små hjem og hygger med gløgg, juleklip og for de små julekalender – det er en dejlig tid, hvor vi hygger ekstra om dem, som vi holder af. Sæt pris på dine medarbejderes indsats gennem året og glæd dem med flotte firmajulegaver fra dansk-firmagave.dk.

Stort udvalg af firma julegaver
Uanset om du er til lysestager, køkkengrej, sengelinned eller elektronik – finder du et bredt udvalg af firma julegaver fra landets største designere i webshoppen. Gå på opdagelse blandt designklassikere fra Kähler, Hammershøj, Georg Jensen, Nordic, Eva Solo, Frederik Bagger, Grand Cru og mange mange flere. Med en julegave til dine medarbejdere kan du vise din taknemmelighed og påskønne deres indsats i gennem året – husker du de ekstra lange dage på messen eller da dine medarbejdere blev efter fyraften, for at få ordren afsted i tide? Når der er travlt i hverdagen glemmer vi lidt af påskønne hinanden, men her har du muligheden for at sende en kærlig tanke med ønske om en rigtig glædelig jul.

Husker du også de forretningsforbindelser eller kunder, som har hjulpet dig med at opfylde årets mål? Med firma julegaver kan du påskønne det gode samarbejde og har samtidig en anledning til at tage en snak om næste års forretningsmuligheder.  

Personlige julegaver til ansatte
Vi har gjort det enkelt for dig, der skal købe firmajulegaver til dine ansatte. Vores udvalg indeholder alt fra boliginteriør og brugskunst til elektronik. Du finder derfor nemt den perfekte julegave til dine ansatte – uanset om det er håndværkere, lagermedarbejdere eller kontorfolk. Du kan vælge den samme gave til alle dine ansatte eller få oprettet en konto, sådan at dine medarbejdere selv kan logge ind og vælge lige netop den gave, som de kan lide.

Få login til webshoppen og lad dine medarbejdere selv bestemme deres julegave ud fra et fastsat budget – det kalder vi personlig julegave, der glæder.

Kyndig vejledning
Gaver glæder - og vi glæder os til at hjælpe dig med at købe firmajulegaver til dine ansatte eller kollegaer. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 13 54 95 eller e-mail info@dansk-firmagaver.dk.

More

Firmajulegaver  Der er 1220 varer.